Sizi Arayalım
Deneyimli satış ekibimiz, sorularınıza cevap vermek için hazır. İletişim bilgilerinizi yazın, sizi arayalım.
Ad Soyad
Telefon
Email
tr
Yılın İnovatif Ahşap Ev Tasarım Markası Wood World
10.08.2023
Yılın İnovatif Ahşap Ev Tasarım Markası Wood World

Luna Food ana sponsorluğunda, Luna Medya Ajans Başkanı Veysel Uluyer ve Genel Müdürü Elifnur Uluyer ile Ratel Medya Kurucu Ortakları Hakan Başak ve Soner Zorluoğlu işbirliği ile düzenlenen 3. Uluslararası Elmas Ödül Töreni iş, sanat, medya ve cemiyet dünyasını bir araya getirdi.


Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Elmas Ödül Töreni’nde Türkiye için üretenler, istihdam oluşturanlar, uluslararası ve ulusal rekabette farkını ortaya koyan iş insanları, girişimciler, aynı zamanda sanat ve medya dünyasının başarılı isimleri bu muhteşem galada buluştu. 27 Temmuz Perşembe günü Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen muhteşem gala gecesinin sunuculuğunu Pınar Altuğ Atacan ve Ceyhun Yılmaz yaptı.


WOOD WORLD AHŞAP – YILIN İNOVATİF AHŞAP EV TASARIM MARKASI


11 yıllık ahşap ev tecrübesi ve 21 yıllık inşaat sektörü geçmişi ile sizi nefes alan ahşap ile tanıştıran, güvenli yapılar inşa etmeyi misyon edinen ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan Wood World Ahşap adına Şirket Sahibi Okan Akbulut “Yılın İnovatif Ahşap Ev Tasarım Markası” ödülünü aldı