Sizi Arayalım
Deneyimli satış ekibimiz, sorularınıza cevap vermek için hazır. İletişim bilgilerinizi yazın, sizi arayalım.
Ad Soyad
Telefon
Email
tr
Neden Ahşap Ev?
27.07.2023
Neden Ahşap Ev?

AHŞAP: BİR SAĞLIK SEÇİMİ


Bir ahşap ev seçmek, ailenizi büyütebileceğiniz keyifli bir yer olarak tasarlanan sağlıklı yaşam konsepti ile geleceğin emlak piyasasında güvenli bir yatırım konseptini birleştirir.

 

Güncel çevre sorunları, insan ve çevre arasındaki ilişkiye derin bir yansıma dayatarak, konut inşası alanında bile yeni bir farkındalığın doğuşunu belirlemiştir.

 

Sonuç olarak, günümüzde doğal ve yenilenebilir malzemelerle konut binaları oluşturmak mantıklı ve aynı zamanda gerekli hale geldi.

 

Ahşap binalar eko-sürdürülebilirlik anlamına gelir : Kyoto protokolüne göre atmosferdeki karbondioksit emisyonlarının azaltılması. Yapı malzemesi olarak doğal bir karbondioksit deposu olan ahşabın kullanılmasının tercih edilebilir olduğu gösterilmiştir.

 

DAHA FAZLA KONFOR, DAHA FAZLA SAĞLIK

 

Mimari teknoloji ve yeterli malzeme ile tasarlanmış ve uygulanmış bir ahşap bina, evimizin içinde en yüksek refah standardını sağlar:

 

  • Hem yaz hem de kış aylarında yüksek ısı konforu
  • ortalama bağıl hava nemi
  • hava hareketlerinin yokluğu veya azlığı
  • yoğunlaşma olmaması
  • duvarlar ve zemin arasında eşit sıcaklık
  • yüksek hava kalitesi

 


Ahşap aynı zamanda dış gürültülere karşı etkili bir bariyerdir, mükemmel düzeyde ses yalıtımı sağlar ve elektromanyetik kirlilikten tam bir koruma sağlar .